Hyödynnä vankkaa rekennusalan osaamista!

Yli 30 vuoden laadukasta arkkitehtuuri- ja rakennussuunnittelua.

Tervetuloa Byggbotnian kotisivuille. Yritys on perustettu vuonna 1987, omistajanvaihdolla 2020. Jatkamme saman yksityiskohtaisen toiminnan tarjoamista kuin ennenkin merkittävällä laajennuksella ja modernisoinnilla. Toiminta sisältää 3D arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä projektijohtoa ja -valvonta. Teemme myös kustannuslaskelmia erilaisiinprojekteihin. Omistajanvaihdoksen yhteydessä laajensimme kattavuutta infrasuunnittelulla joka sisältää kaivinkoneiden maamallit, kenttämittaukset, laserskannaukset ja fotogrammetriat. Meillä on pitkä kokemus ja tyytyväiset asiakkaat, hyödynnä vankkaa rakennusalan osaamista. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Terveisin TJ Christoffer Häggblom

Palvelumme

Arkkitehtisuunnittelu

Teemme arkkitehtisuunnittelua niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin. Meillä on kokemusta asuin-, sairaala-, päiväkoti- ja koulu- ja toimistorakennuksista

Rakennesuunnittelu

Hoidamme rakennesuunnittelun niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Kokemuksemme ulottuu 5-kerroksisiin kerrostaloihin, monikerroksisiin toimistorakennuksiin ja halleihin. Suunnittelu kattaa piirustukset perustuksista valmiiseen rakennukseen.

Infasuunnittelu

Toimintaamme on laajennettu infrastruktuurin osilla. Valmistamme maamalleja kaivinkoneisiin 3D-koneohjauksella. Käytössämme on myös uusin GPS-mittaus- ja laserskannerit, joiden avulla saamme erittäin yksityiskohtaista tietoa mittauskohteesta. Täydennyksenä laserskannaukseen voimme tarjota myös lentomittauksia droneilla, joiden tiedot voidaan mitata - tätä kutsutaan fotogrammetriaksi. Lue lisää uudesta liiketoiminnastamme!

Tulosteet

Tarjoamme laadukkaita tulosteita ja piirustusten taitoksia joko esittelyyn tai säänkestävälle paperille rakennustyömaalle. Valikoimastamme löytyy värilasertulostin - paperikoot A4 ja A3 sekä väriplotteri, joka pystyy käsittelemään A0-oversize papereita. Tarjoamme myös piirustusten skannausta aina A0-oversize asti.

Mittatyö

Käytössämme on viimeisin teknologia GPS-mittauksissa ja laserskannereissa, mikä mahdollistaa erittäin tarkan tiedon saamisen mittauskohteesta. Täydennyksenä laserskannaukseen voimme tarjota myös lentomittauksia droneilla, joiden tiedot voidaan mitata - tätä kutsutaan fotogrammetriaksi. Lue rohkeasti lisää uudesta yrityksestämme!

Yritys, joka voi auttaa sinua rakennus- ja suunnittelutarpeissasi.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

fiSuomi